Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی نیکزاد گفت: بررسی وضعیت راه‌آهن اردبیل - میانه و نیز همکاری بانک‌ها در این زمینه از اهم مواردی است که با جدیت پیگیری می‌شود و با توجه به تاخیر پروژه راه‌آهن اردبیل تا 19 سال همچنان این پروژه به اتمام نرسیده و درصدد هستیم تا شهریور امسال 10 درصد مابقی پیشرفت فیزیکی این پروژه را به اتمام برسانیم.

نایب رئیس مجلس می گوید: این پروژه همچنان بلاتکلیف مانده و در حالی که مطالبه عمومی مجلس و مردم این پروژه است باید هر چه سریع‌تر این پروژه از اردبیل به پارس‌آباد برسد و از طریق ریل به جمهوری آذربایجان، مسکو و چین متصل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او، این پروژه جزو مطالبات مهم مردمی است و درصدد هستیم با تلاش برای اتمام پروژه تمام ظرفیت‌ها و امکانات موجود را به کارگیریم و با توجه به اختصاص یک هزار و 100 میلیارد تومان برای اتمام آن امیدواریم این پروژه هر چه سریع‌تر به اتمام برسد تا بتوانیم وضعیت کشور را ساماندهی کنیم.

نیکزاد می گوید: اجرای پروژه چهاربانده سرچم - اردبیل نیز جزو پروژه‌هایی است که باید به عنوان بزرگراه و آزادراه به مرکز کشور متصل شود که به همین منظور با همکاری بانک صادرات و تخصیص سازمان برنامه و بودجه درصدد هستیم 175 کیلومتر اتوبان به صورت رفت و برگشت و بزرگراهی احداث کنیم.

نایب رئیس مجلس گفت: مساعدت‌های لازم در این زمینه و تخصیص اعتبارات مناسب به چنین پروژه‌هایی با جدیت در دستور کار است که در این زمینه عملیاتی‌سازی دستورات وزیر راه و شهرسازی مبنای کار قرار گرفته تا  بتوانیم وضعیت این پروژه را نهایی‌سازی و تعیین تکلیف کنیم و مشکلات موجود در این زمینه را به حداقل برسانیم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پروژه راه آهن اردبیل میانه پروژه چهاربانده سرچم اردبیل سازمان برنامه و بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۸۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران زمینه‌ را برای تبادل‌نظر ذی‌نفعان فراهم می‌کند

مدیر بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران گفت: این نمایشگاه با تکیه بر شعار «صنعت نفت، جهش تولید و بهینه‌سازی فناورانه» زمینه‌ را برای تبادل‌نظر ذی‌نفعان، به اشتراک‌گذاری بهترین شیوه‌ها و رسیدگی به چالش‌های پیش‌ روی صنعت نفت فراهم می‌کند.

به گزارش خبرنگار شانا، غلامرضا جمالی ظهر امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) در آیین گشایش رسمی بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با بیان اینکه این‌ نمایشگاه به‌عنوان بزرگ‌ترین رویداد صنعتی و تجاری ایران و یکی از بزرگ‌ترین نمایشگاه‌های نفت غرب آسیا، امسال با نمایش تازه‌ترین تحولات و فناوری‌های صنعت نفت برگزار می‌شود، گفت: این رویداد کارشناسان صنعت نفت، مقام‌های دولتی، فعالان بخش خصوصی و شرکت‌ داخلی و خارجی فعال در صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی را برای بررسی فرصت‌های همکاری و سرمایه‌گذاری در صنعت پررونق نفت ایران گردهم می‌آورد.

وی افزود: این نمایشگاه همچنین با تکیه بر شعار «صنعت نفت، جهش تولید و بهینه‌سازی فناورانه» زمینه‌ای را برای تبادل‌نظر ذی‌نفعان، به‌اشتراک‌گذاشتن بهترین شیوه‌ها و رسیدگی به چالش‌های پیش‌ روی صنعت نفت فراهم می‌کند.

مدیر بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت بیان کرد: یکی از نکات مهم و برجسته این رویداد بین‌المللی، رونمایی از فناوری‌ها، نوآوری‌ها و تجهیزات نو در حوزه تولید و توسعه صنعت نفت است. در نمایشگاه بیست‌وهشتم شرکت‌های داخلی و خارجی تجهیزات و فناوری‌های پیشرفته‌ای را که برای بهبود کارایی عملیاتی، افزایش تولید، کاهش هزینه‌ها و به‌حداقل‌رساندن آسیب‌های زیست‌محیطی طراحی شده‌اند به نمایش می‌گذارند.

جمالی ادامه داد: افزون بر نمایش توانمندی‌ها و سیاست‌های وزارت نفت در عرصه تولید، اقتصاد و فناوری، در حاشیه این رویداد نشست‌های تخصصی، هم‌اندیشی، میزگردها و کارگاه‌های آموزشی پرشماری با حضور مدیران ارشد صنعت نفت و شرکت‌های توانمند بخش خصوصی برگزار می‌شود، همچنین با توجه به نیاز روزافزون به استفاده از توان شرکت‌های فنی و دانشی برای حل مسائل و افزایش بهره‌وری، تازه‌ترین پیشرفت‌ها و پیشنهادهای شرکت‌های توانمند بخش خصوصی برای کمک به صنعت نفت نیز مطرح و شرایط اشتراک‌گذاری دانش و همکاری میان ذی‌نفعان صنعت نفت فراهم می‌شود.

وی افزود: مدیران ارشد، کارشناسان، متخصصان و نمایندگان وزارت نفت نیز با توجه به بیانات راهبردی مقام معظم رهبری در شعار امسال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم»، اولویت‌ها و ابتکارهای دولت سیزدهم در این حوزه و پروژه‌های کلیدی و مشوق‌های سرمایه‌گذاری را تشریح می‌کنند، ازاین‌رو شرکت‌کنندگان این فرصت را دارند تا با سیاست‌گذاران تعامل داشته باشند و نگرانی‌ها را مطرح و مشارکت‌های بالقوه را برای حمایت از رشد صنعت نفت ایران بررسی کنند.

مدیر بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران ادامه داد: بی‌شک صنعت نفت ایران با تاریخ غنی و آینده امیدوارکننده خود برای ادامه رشد و موفقیت آماده است و رویدادهایی مانند نمایشگاه، نقش مهمی در شکل‌دادن به مسیر روبه‌تعالی این صنعت ایفا خواهد کرد.

جمالی گفت: باعث افتخار است که اعلام کنم بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با حضور ۱۵۰۰ شرکت داخلی و ۲۵۰ شرکت خارجی در فضایی به وسعت بیش از ۷۰ هزار مترمربع برگزار می‌شود. شرکت‌های حاضر در نمایشگاه، افزون بر شرکت‌های ایرانی، ملیت‌هایی از ۱۲ کشور جهان را شامل می‌شود؛ همچنین با توجه به افزایش استقبال شرکت‌های خارجی برای حضور در نمایشگاه امسال، متراژ درنظرگرفته‌شده برای آن‌ها در مقایسه با دوره پیشین، با رشد بیش از ۲ برابری از ۲۰۰۰ مترمربع به حدود ۵۰۰۰ مترمربع رسیده که نمونه بارزی از تحقق صدق وعده و قدرتمندی نظام جمهوری اسلامی ایران در عرصه تجارت جهانی است.

وی بیان کرد: در نمایشگاه امسال نیز همچون سال‌های گذشته، شرکت‌کنندگان از صنایع بالادستی، میان‌دستی و پایین‌دستی صنعت نفت به همراه انجمن‌ها و اتحادیه‌های تولیدکننده تجهیزات صنعت نفت، تولیدکنندگان بار اول و شرکت‌های دانش‌بنیان به‌ترتیب اولویت‌بندی و براساس شرایط و ضوابط مندرج در دستورعمل‌های ثبت‌نام، انتخاب و جانمایی شده‌اند. همچنین، با توجه به اهمیت ساختار فناورانه در مجموعه صنعت نفت، در نمایشگاه امسال برای بیش از ۸۰ شرکت دانش‌بنیان، ۲۳ دانشگاه و ۶۴ شرکت استارتاپی در محل سالن‌های ۱۰ و ۱۱ جانمایی انجام شده است.

دیگر خبرها

  • گام هایی برای محرومت زدایی/اتمام ۴۲ پروژه جاده ای بین مزارع
  • تسریع در اتمام پروژه آزادراه ارومیه تبریز در دستور کار قرار دارد
  • نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران زمینه‌ را برای تبادل‌نظر ذی‌نفعان فراهم می‌کند
  • وعده‌های مدیریتی « تاکید بر اتمام هرچه سریع‌تر آزادراه ارومیه-تبریز» ادامه دارد
  • ◄ پیش بینی ناامیدکننده کارشناسان: اتمام فاز ۲ فرودگاه امام در سال ۱۴۵۰
  • حقوق معلمان از کارکنان دولت بیشتر شد؟
  • رونق فعالیت های فرهنگی اردبیل با محوریت کانون های مساجد
  • تسریع در اتمام پروژه آزاد راه ارومیه _تبریز در دستور کار قرار دارد
  • اولویت اصلی شورای شهر اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • اتمام مرمت و لایروبی دو رشته قنات کشاورزی در ورزقان