Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، علی کاظمی عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پیشرفت فیزیکی پروژه راه‌آهن اردبیل - میانه ۸۳ درصد است و این خط ریلی در شهریورماه سال‌جاری در صورت تأمین اعتبار به بهره‌برداری می‌رسد.

وی راه‌آهن اردبیل - میانه را بخشی از راه آهن میانه - اردبیل - پارس‌آباد دانست و افزود: این خط ریلی از ایستگاه زاویه در راه‌آهن میانه - تبریز آغاز شده و با عبور از شهرستان کوثر وارد اردبیل می‌شود و طول کل پروژه ۴۲۰ کیلومتر تعریف شده که بخش اردبیل - میانه به طول ۱۷۵ کیلومتر و در ۱۱ قطعه در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست مجری راه‌آهن اردبیل - میانه بیان کرد: با توجه به این‌که این مسیر از مناطق کوهستانی سخت‌گذر عبور می‌کند، در این پروژه ۶۲ دستگاه تونل به طول ۲۴ کیلومتر تعریف شده و علاوه بر آن ۲۹ دستگاه پل بزرگ به طول ۴/۵ کیلومتر در حال احداث است.

ابعاد و حجم بزرگ راه‌آهن اردبیل - میانه

کاظمی حجم کل عملیات خاکی این خط ریلی را  ۳۵ میلیون متر مکعب اعلام کرد و گفت: حجم عملیات بتن‌ریزی نیز یک میلیون متر مکعب است که نشان می‌دهد این پروژه دارای ابعاد و حجم بزرگی است.

وی این پروژه را دارای ۸ ایستگاه از میانه تا اردبیل دانست و تصریح کرد: این ۸ ایستگاه شامل ۲ ایستگاه تشکیلاتی،‌۳ ایستگاه مسافری درجه دو و ۳ ایستگاه بین‌راهی می‌شود.

سرپرست مجری راه‌آهن اردبیل - میانه درباره برآورد هزینه‌ها در این خط ریلی اظهار کرد: هزینه‌ای که تاکنون برای این پروژه صرف شده، بالای ۳ هزار میلیارد تومان است که از سال ۸۴ آغاز شده و همچنان ادامه دارد و این پروژه از همان سال با اعتبارات سازمان برنامه و بودجه اجرا شد ولی بودجه‌های سالانه با توجه به شرایط اقتصادی کشور و حجم این پروژه پاسخگو نبود.

پیش‌بینی جابه‌جایی ۶۰۰ هزار مسافر در سال اول راه‌آهن اردبیل

کاظمی تصریح کرد:‌ از سال ۱۴۰۰ به‌دنبال منابع جدید بودیم و مجددا به سراغ مشارکت بانک‌های عامل دیگر رفتیم،‌ در همین راستا مقرر شد بانک رفاه کارگران و بانک سپه هر کدام به مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان در این طرح مشارکت کنند و سازمان برنامه و بودجه نیز ۵۰۰ میلیارد تومان بودجه برای این طرح در سال‌جاری پیش‌بینی کرده است.

وی ترافیک پیش‌بینی شده برای این پروژه را در سال اول بهره‌برداری ۲/۵ میلیون تن بار اعلام کرد و گفت: این رقم در سال بیستم بهره‌برداری به ۴ میلیون تن بار می‌رسد.

سرپرست مجری راه‌آهن اردبیل - میانه بیان کرد:‌ همچنین ظرفیت جابه‌جایی مسافر در این خط ریلی برای سال اول ۶۰۰ هزار نفر پیش‌بینی شده که در سال بیستم بهره‌برداری به ۱.۵ میلیون نفر خواهد رسید.

انتهای پیام/۳۷۲۷/

منبع: فارس

کلیدواژه: راه آهن اردبیل میانه علی کاظمی راه آهن راه آهن اردبیل بهره برداری خط ریلی پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۶۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه پایانه صادرات و ترانزیت در بوشهر ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شکیبی نسب صبح چهارشنبه در نشست بررسی مشکلات صادرکنندگان مواد معدنی در بندر بوشهر، اظهار کرد: اولویت این اداره کل افزایش صادرات غیرنفتی و بویژه مواد معدنی به عنوان یکی از ظرفیت‌های شاخص استان بوشهر است چراکه این مهم بدون تردید به افزایش ظرفیت سازمانی برای توسعه زیرساخت‌های مجتمع بندری نگین کمک شایانی می‌کند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اضافه کرد: در همین راستا در نشست مستمر با صادرکنندگان از بنادر استان موانع و مشکلات فراروی آنها مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: با هدف شتاب بخشی به روند صادرات مواد معدنی از مجتمع بندری نگین، قوانین و مقرراتی وضع شده که شرکت‌های فعال در این حوزه ملزم به رعایت آن هستند.

بهبود روند صادرات

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: با هدف بهبود روند صادرات اکنون پروژه پایانه اختصاصی صادرات و ترانزیت در مجتمع بندری نگین با بیش از ۶۸ درصد پیشرفت (اسکله پیشرفت ۹۰ درصد دارد) در حال احداث است.

شکیبی نسب افزود: با پیشرفت مناسبی که پروژه پایانه اختصاصی مذکور دارد انتظار است در نیمه دوم سال جاری به بهره برداری نهایی برسد.

وی عنوان کرد: در شرایط کنونی با احداث ۲ پست اسکله رمپ موقت سالانه یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن مواد معدنی از مجتمع بندری نگین به مقصد کشورهای کویت، امارات، قطر، هند و شماری از کشورهای آفریقایی صادر می‌شود.

شکیبی نسب گفت: کلینکر، سیمان و سنگ گچ عمده مواد معدنی صادر شده از مجتمع بندری نگین هستند.

کد خبر 6100126

دیگر خبرها

  • پروژه‌های بهداشت و درمان عقب ماندگی‌های قزوین را بهبود می‌بخشد
  • «سد باهوش» ۳۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • پروژه پایانه صادرات و ترانزیت در بوشهر ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • فاضلاب شهر بندر عباس سر و سامان می گیرد
  • رستگاری ورزشگاه خرم‌آباد به‌وقت دولت سیزدهم
  • استان سمنان رتبه سوم اجرای نهضت ملی مسکن را کسب کرد
  • پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی پروژه بهسازی پسماند تموشل
  • پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه آب‌رسانی مجتمع شهدای هزارجریب گلوگاه
  • تکمیل اسکله رو- رو امیرآباد ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • قصه فاضلاب بندرعباس و تدبیر دولت ‌برای پایان بی‌تدبیری‌ها